Facaderenovering af alle typer facader

Hos arkitekt Lars Nyland tilbyder vi effektiv facaderenovering af alle typer facader i Odense, Kolding (Trekantsområdet) og hele Fyn. Vi renoverer almindelige facader, men vores helt store force ligger i fredede og bevaringsværdige bygninger. Vi har mange års erfaring med eksempelvis rensning og kalkning af kirker, der trænger til en kærlig hånd. Med os som samarbejdspartner får du en grundig vurdering af alle lagene i husets eller bygningens facade. 

En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er umagen værd. Ikke alene er det en fryd for øjet, det giver også dit hus nyt liv. Har du en bygning, der trænger en gedigen genopfriskning?

Gennemgribende facaderenovering skaber forandring

​Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. De produkter, vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid. Med en gennemgribende facaderenovering får du en flot, ny facade, der skaber forandring til det bedre.

Yderligere bidrager det til at øge værdien af boligen eller bygningen. Hos arkitekt Lars Nyland løser vi alle typer opgaver – små som store. Vi udarbejder med glæde et tilbud på din facaderenovering. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre.​​

Grundig, kompetent og kvalitetsbevidst

Søger du en dygtig fagspecialist, der kan hjælpe dig med en grundig facaderenovering, er vi det rette firma til opgaven. Vi er yderst kompetente, har masser af erfaring og er kvalitetsbevidste. Lad os høre mere om dine tanker og planer, så vi kan hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Du kan kontakte os på telefon 21 64 50 41 eller skrive til lars@nyland-ark.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad en facaderenovering kan gøre for dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt arkitekten​

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

​Arkitekt Lars Nyland

CVR: 76521417

​Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger

​Tlf.: 21 64 50 41

E-mail: lars@nyland-ark.dk