Restaurering i høj kvalitet

Har du brug for et professionelt firma til at hjælpe dig med restaurering af en bolig eller bygning i Odense, Kolding (Trekantsområdet) og hele Fyn? Hos arkitekt Lars Nyland er vi specialister i restaurering med mange års erfaring i branchen. 

Vi har stor ekspertise inden for restaurering af fredede bygninger, hvilket kræver bred viden om gamle teknikker. Arkitekt Lars Nyland udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat. Hos os kan du være sikker på at få udført arbejde i høj kvalitet, da vi lever af glade kunder. Har du en gammel bolig, der trænger til en genopfriskning, kan vi hjælpe dig godt i mål.

Grundig restaurering af alle typer huse og bygninger

Uanset om du er boligejer, der ønsker en gennemgribende restaurering, eller om du varetager vedligeholdelse af en gammel kirke, tilbyder vi vores unikke viden og ekspertise. Vi arbejder med stor faglig integritet og sætter en ære i at levere flotte resultater. Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. 

Her udarbejder vi en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse. Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til den færdige restaurering, og vi står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad en restaurering kan gøre for din bolig eller bygning? Vi kommer gerne forbi og tager en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde. Vi har masser af gode idéer og er altid opsat på at hjælpe folk med at udleve deres boligdrømme.

Ring til os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.​ Du kan kontakte os på telefon 21 64 50 41 eller skrive til lars@nyland-ark.dk.

Kontakt arkitekten​

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

​Arkitekt Lars Nyland

CVR: 76521417

​Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger

​Tlf.: 21 64 50 41

E-mail: lars@nyland-ark.dk